Страшна драма: Популярний ведучий в США записав різдвяне звернення і вбив свою дружину з дітьми

Сам чоловік не зміг пояснити правоохоронцям мотиви своїх дій.

Мілан Росс. Фото: ЖЖ

Популярний в США кухар-веган і ведучий мотиваційних тренінгів Ентоні Мілан Росс звинувачується в вбивстві своєї колишньої дружини і двох дітей, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Злочин скоєно в місті Фенікс, штат Техас. Перед вбивством Росс виклав на своїй сторінці в YouTube відео, на якому він співає зі своїм 11-річним сином різдвяну пісню.

Очевидці повідомили поліції, що бачили, як Росс застрелив жінку на веранді будинку. На запитання, чи все в порядку, він відповів "ні", направивши на сусідів пістолет. Після цього він повернувся в приміщення, звідки пролунали ще два постріли.

Коли поліція прибула на місце злочину, вбивця замкнувся в будинку і не міг дати точної відповіді на запитання, чи живі діти. Після двогодинних переговорів стало відомо, що обидві дитини мертві, і поліцейські взяли будівлю штурмом.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...