Страшна ДТП у Києві: Автокран без гальм зім'яв 17 автомобілів (фото)

На бульварі Лесі Українки в Києві близько 09:10 сталася масштабна автомобільна аварія, повідомляють Патріоти України.

За даними паблікц dtp.kiev.ua, автокран без гальм їхав зі спуску і неподалік від бізнес-центру "Парус" протаранив близько 10 автомобілів. У результаті виникла величезна пробка від станції метро "Печерська" в бік Бессарабського ринку. За попередніми даними, обійшлося без серйозних потерпілих.

Прес-служба поліції Києва згодом повідомила, що в результаті аварії пошкоджено 17 автомобілів. Правоохоронці опитали водія автокрана, який скоїв ДТП.

Він підтвердив, що у вантажівки відмовили гальма, але цю інформацію необхідно буде перевірити під час слідства. У результаті аварії трьом учасникам надано медичну допомогу, одного з них госпіталізували.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...