Страшна трагедія на Львівщині: Молодий хлопець замерз на смерть біля рідного села

Молодого хлопця шукали майже два місяці всім селом...

Любомира Адамовича, 26-річного жителя села Борщовичі, Пустомитівського району Львівської області, шукали всім селом майже два місяці. Він вийшов з дому ввечері 3 січня та вирушив в гості до родичів. Вночі зателефонував сестрі і сказав, що заблукав, а потім зв'язок обірвався, передають Патріоти України з посиланням на Styler.

Сім'я Адамович живе на околиці села. В той фатальний вечір Любомир зустрівся з друзями, а потім збирався провідати дядька в сусідньому селі Яричів. Через годину після того, як він розлучився з друзями, хлопець набрав сестру і повідомив, що опинився у якомусь невідомому місці і не знає, як звідти вийти. Після цього зв'язок обірвався.

Спочатку Любомира шукали родичі, потім до них долучилися односельці. Вони прочесали навколишній ліс і поля. Потім рідня звернулася за допомогою в поліцію і до пошуків підключили навіть Нацгвардію. Любомира Адамовича шукали кінологи з собаками, водолази і допомагали місцеві жителі. Пошук по телефону нічого не дав – дані компанії мобільного зв'язку показували надто великий квадрат. Хлопець просто зник без сліду.

А майже через два місяці Любомира знайшли. Недалеко від його рідного дому, в полі. Швидше за все він замерз на смерть. "У нас в селі вже за домогосподарством Адамович є такі старі занедбані будинки. Їх теж перевіряли, шукаючи Любомира. За тими будинками починається поле. Хлопця знайшли відразу за будинком на полі мертвим. Очевидно заблукав, а знайти дорогу додому не зміг. Може, йому стало погано, і він впав там. Довго стояв великий сніг, тому собаки не брали сліду. А як зійшли кучугури, і люди тепер почали їздити в полі, бо весна скоро, ось його і побачили", - розповіла місцева мешканка Оксана.

Вона додала, що для сім'ї це страшна трагедія і за ці два місяці гуляло багато суперечливих чуток про його зникнення. "Дуже страшна звістка для місцевих. Хлопець з такої гарної родини, сам спокійний і працьовитий. Коли пропав - його всі шукали. Хотіли допомогти. До кінця вірили, що знайдеться живим. Ходили чутки, що нібито викрали хлопця, взяли у рабство. А сьогодні з'ясувалося, що він весь цей час був недалеко біля дому", - додала Оксана.

На даний момент поліція встановлює всі обставини події, а також проводиться експертиза, щоб дізнатися точну дату та причини смерті молодої людини.

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...