Страшна трагедія на Львівщині: Молодий хлопець замерз на смерть біля рідного села

Молодого хлопця шукали майже два місяці всім селом...

Любомира Адамовича, 26-річного жителя села Борщовичі, Пустомитівського району Львівської області, шукали всім селом майже два місяці. Він вийшов з дому ввечері 3 січня та вирушив в гості до родичів. Вночі зателефонував сестрі і сказав, що заблукав, а потім зв'язок обірвався, передають Патріоти України з посиланням на Styler.

Сім'я Адамович живе на околиці села. В той фатальний вечір Любомир зустрівся з друзями, а потім збирався провідати дядька в сусідньому селі Яричів. Через годину після того, як він розлучився з друзями, хлопець набрав сестру і повідомив, що опинився у якомусь невідомому місці і не знає, як звідти вийти. Після цього зв'язок обірвався.

Спочатку Любомира шукали родичі, потім до них долучилися односельці. Вони прочесали навколишній ліс і поля. Потім рідня звернулася за допомогою в поліцію і до пошуків підключили навіть Нацгвардію. Любомира Адамовича шукали кінологи з собаками, водолази і допомагали місцеві жителі. Пошук по телефону нічого не дав – дані компанії мобільного зв'язку показували надто великий квадрат. Хлопець просто зник без сліду.

А майже через два місяці Любомира знайшли. Недалеко від його рідного дому, в полі. Швидше за все він замерз на смерть. "У нас в селі вже за домогосподарством Адамович є такі старі занедбані будинки. Їх теж перевіряли, шукаючи Любомира. За тими будинками починається поле. Хлопця знайшли відразу за будинком на полі мертвим. Очевидно заблукав, а знайти дорогу додому не зміг. Може, йому стало погано, і він впав там. Довго стояв великий сніг, тому собаки не брали сліду. А як зійшли кучугури, і люди тепер почали їздити в полі, бо весна скоро, ось його і побачили", - розповіла місцева мешканка Оксана.

Вона додала, що для сім'ї це страшна трагедія і за ці два місяці гуляло багато суперечливих чуток про його зникнення. "Дуже страшна звістка для місцевих. Хлопець з такої гарної родини, сам спокійний і працьовитий. Коли пропав - його всі шукали. Хотіли допомогти. До кінця вірили, що знайдеться живим. Ходили чутки, що нібито викрали хлопця, взяли у рабство. А сьогодні з'ясувалося, що він весь цей час був недалеко біля дому", - додала Оксана.

На даний момент поліція встановлює всі обставини події, а також проводиться експертиза, щоб дізнатися точну дату та причини смерті молодої людини.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...