Страшна трагедія в родині: На Хмельниччині АТО забрала у батьків другого сина

В обох чоловіків залишилися по двоє маленьких дітей.

Ілюстрація: depo.ua

У Давидківцях Хмельницького району попрощалися із учасником антитерористичної операції на Cході держави Сергієм Моргуном, повідомляють Патріоти України з посиланням на ХОДТРК.

У зону АТО Сергій потрапив 2014 року, відтоді побував у декількох гарячих точках. Боронив Батьківщину від сумнозвісним Широкіним. Під час бойових дій герой отримав контузію і восени 2015-го повернувся додому. Але відтоді онкологічна хвороба так і не відпустила Сергія.

Для його батьків – це вже друга трагедія - трохи більше року тому вони поховали свого молодшого сина Олександра, який повертався із зони АТО та в дорозі серце не витримало і боєць помер. І в Сергія, і в Олександра Моргунів залишилися по двоє маленьких дітей.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...