Страшні злочини окупантів: На Луганщині трирічна дівчинка потрапила під обстріл "ЛНР" і перестала говорити

Трирічна дівчинка з Золотого на Луганщині перестала говорити після того, як у будинок, де мешкала родина, потрапив ворожий снаряд. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник керівника Луганської ОВЦА Юрій Клименко, повідомляють Патріоти України.

Він зазначив, що місцеві розповідали про те, як "міни розривались прямо у квартирах". "Так "святкували День захисника Вітчизни" наші "сусіди з ЛНР". Міни російського виробництва розривались прямо у будинках українців. Налякані люди ледь встигали ховатись від вибухів. Зараз на місці злочину російських окупаційних війск працюють представники української сторони СЦКК та органів, які збирають доказову базу терористичного акту проти мирного населення України", - додав Клименко.

Всього від вибухів постраждало сім будинків. "Всі вони будуть забезпечені тимчасовими помешканнями. Як варіант, на деякій час, їх перемістять до Сіверськодонецька, де є житлові приміщення на базі ГУ ДСНС України у Луганській області. Або ці родини отримають квартири, які знаходяться у комунальній власності міста Золоте", - написав Клименко.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...