Страшний теракт у Єгипті: Невідомі відкрили вогонь по церкві, багато загиблих

Серед загиблих і працівники правоохоронних органів.

На місці події. Фото: Reuters

Щонайменше десять осіб, включаючи двох поліцейських, були вбиті після того, як двоє бойовиків відкрили вогонь біля коптської християнської церкви за межами Каїра, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Independent.

Згідно з повідомленнями єгипетських ЗМІ, один із нападників був вбитий поліцією біля церкви Св. Міни в передмісті Каїра - Хелуан, а другий нападник втік.

Наразі невідомо, чи є він серед загиблих.

Повідомляється, що озброєні чоловіки відкрили вогонь біля церкви, поранивши п'ятьох охоронців. Перед тим як невідомі спробували штурмувати будівлю, поліція вбила одного із них.

Як відомо, християнська меншина, яка становить 10% у Єгипті, регулярно стає ціллю нападів ісламістських екстремістів в останні роки.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...