Струм пройшов через усе тіло: На Вінниччині блискавка вбила пастуха (відео)

Під час грози сховатися пастухам було ніде, а додому вони не побігли, оскільки боялися залишити худобу.
Блискавка вбила пастуха. Ілюстрація: Главред.

У Вінницькій області блискавка вбила 48-річного чоловіка, який разом з дружиною і тестем пас стадо за селом. Сім'ю в поле застав злива з градом і грозою, блискавка влучила людині прямо в голову, він помер на місці події, передають Патріоти України.

"Потрапив дуже великої потужності заряд. Місце, де пройшов струм через тіло людини, було повністю спечене від голови до стопи", - розповів судово-медичний експерт Юрій Іванов.

За даними видання, під час грози сховатися пастухам було ніде, а додому вони не побігли, оскільки боялися залишити худобу. "... чоловік дуже боявся грози, тому, як тільки почув грім, вимкнув мобільник. Він знав, що потрібно знайти поглиблення в землі і лягти, але просто не встиг цього зробити", - наголошується в матеріалі.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...