"Стрибайте в ополонку": Супрун дала незвичну пораду, як продовжити життя

В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун радить "впустити в своє життя постійні фізичні навантаження" і не переїдати. Вона вважає, що людям потрібно виходити із зони комфорту, щоб жити довго. Про це вона написала у себе в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Як жити довго - гарне питання. Якщо хочемо бути здоровими і жити довго, треба виходити із зони комфорту. Впустіть у своє життя постійні фізичні навантаження, не переїдайте, а між м'ясом і овочами віддавайте перевагу овочам. Контрастний душ також дуже корисний. Можна навіть подумати про стрибки в ополонку ", - зазначила Супрун.

Вона попередила, що не можна починати новий образ життя занадто різко. "Такі випробування для організму, як стрибки в ополонку, можна влаштовувати тільки в тому випадку, якщо ви повністю здорові, а перебувати у воді не більше 3-5 сек. Зверніть увагу, що існує чимало захворювань і станів, при яких зимове плавання протипоказане" , - уточнила Супрун.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...