"Стрижка у меня короткая, но от природы пышные волосы": ​Суддя, що шокувала українців зухвалим макіяжем, відповіла на нападки в мережі

Вона вважає, що суддя повинен бути психологічно готовий до будь-яких ситуацій у своєму житті, тому намагається не нервувати.

Алла Бандура. Фото: ЗМІ

Суддя Млинівського районного суду Рівненської області Алла Бандура, яка вразила мережу яскравим макіяжем, намагається не надавати значення жартам дотепників і навіть не в образі за публікацію своєї фотографії. Про це пише "Сегодня", повідомляють Патріоти України.

"Про те, що я раптово стала зіркою соцмереж, я дізналася від своєї маленької племінниці. Вона подзвонила мені і почала плакати в трубку. Запитує: "Тьотю, тебе не звільнять?" Я спочатку навіть не зрозуміла, про що мова, поки не з'ясувалося, що виною всьому нещаслива фотографія. Довелося запевнити, що нічого поганого не буде", - повідомила суддя.

У цей час вона була на лікарняному. За словами Бандури, знімок був зроблений для офіційного видання судової влади близько 10 років тому.

"Ми розглядали справу, і тут нам оголосили, що прийшов фотограф. Я на швидку руку навела макіяж. Потрібно було повертатися до роботи. Ось так і вийшло це фото. Але взагалі я стежу за собою. Як і кожна жінка, люблю бути з зачіскою. Не дозволяю собі з'явитися на вулиці незачесаною. Стрижка у мене коротка, але від природи пишне волосся. Крім цього, люблю, щоб і манікюрчік був ", - розповіла суддя.

Вона вважає, що суддя повинен бути психологічно готовий до будь-яких ситуацій у своєму житті, тому намагається не нервувати.

"Я не в образі на дотепників з мережі. Просто дивно, що через якийсь невдалий макіяж доводиться вислуховувати жарти, але нічого - переживу. Я навіть прощаю ту людину, яка першою поширила фото. Хоча чесніше було б, щоб перед публікацією вона поцікавилися моєю думкою. А то складається враження, що вона переслідувала якийсь певний інтерес", - додала Бандура.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...