"Стукали" три мільярди світлових років: Американські вчені зафіксували сигнал від інопланетян

Доклад породив бурхливу дискусію в науковому світі

Гарвард вдивляється у глибинний космос

Фахівці в сфері уфології, що представляють Гарвардський університет, повідомили сенсаційну новину. Так, вони впевнено висувають версію про фіксацію земними обсерваторіями сигналу від представників інопланетного розуму, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Команда уфологів з Гарварду, виявила дивний факт - земні обсерваторії отримали сигнал від представників інопланетного розуму. Радіосигнал надходив на нашу планету протягом трьох мільярдів років.

Проблемою пошуку позаземного життя вчені переймаються вже давно. Так, радіотелескопи і зоряні обсерваторії з усього світу намагаються фіксувати найменші сигнали, що надходять з космічного простору.

Здійснивши аналіз інформаційного потоку, що надходить з наукових лабораторій, фахівці з американського університету прийшли до відповідного висновку про приналежність одного з сигналів таємничому космічному кораблю інопланетних істот.

Згідно з версією астрофізиків, дуже короткі радіо-сплески, явно свідчать про існування об'єкта, здатного переміщатися зі швидкістю світла і який знаходиться, приблизно в 3-х мільярдах світлових років від нашої планети. Однак подібну теорію в співтоваристві вчених прийняли не всі.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Вітаємо німецьке телебачення ZDF": Фільм про евакуацію мирних жителів з Мар'їнки отримав престижну відзнаку (відео)

середа, 24 квітень 2024, 21:15

Документальний фільм німецького режисера та журналіста Арндта Ґінцеля «Білий янгол – кінець Мар'їнки» отримав золоту нагороду та гран-прі телекінопремії New York Festival. Про це повідомила пресслужба МВС України, передають Патріоти України. Переможців...