Стихія лютує над Україною: Вітер зніс дах магазину, внаслідок чого мати загинула, дочка в реанімації

В ряді регіонів країни сильні вітри валять дерева, ламають споруди. Рятувальники через сильний вітер оголосили ІІ рівень небезпечності – помаранчевий та рекомендують бути якомога обережнішими на вулиці.

У місті Коростишів негода пошкодила будівлю, постраждили люди, одна людина загинула, ще одна отримала травми, повідомляють Патріоти України з посиланням на Держслужбу з надзвичайних ситуацій Житомирської області. Трагічна подія сталася о близько 12:00 11 березня.

"У м. Коростишів через сильні пориви вітру з технічного приміщення будівлі магазину "Фуршет" зірвало покрівлю – металевий лист розміром 11х14 метрів упав на двох жінок. На місці події загинула мати та важко травмована її донька, 1995 р. н.", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що дівчина у важкому стані перебуває у реанімації. Поліція за даним фактом відкрила провадження за ч.2 ст.275 (Порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) Кримінального кодексу України.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...