Субсидій не буде! Киянам підготували неприємний "сюрприз"

У зв'язку з некоректною роботою програмного забезпечення "Житлові субсидії" в платіжках за послуги ЖКГ у Києві не буде відображений розмір призначеної субсидії. Про це заявили в Департаменті соціальної політики Київської міської державної адміністрації, повідомляють Патріоти України.

У КМДА наголосили, що збій стався через некоректну роботу програмного забезпечення "Житлові субсидії" та в зв'язку з внесеними змінами в порядок призначення житлової субсидії. У відомстві розповіли, що після усунення помилки у квитанціях буде відображена сума субсидії за два місяці: жовтень і листопад. Таким чином, киян просять заплатити податки в повному обсязі і отримати субсидії за два місяці в листопаді.

"Якщо субсидія за жовтень склала 300 грн, а за листопад – 350 грн, то в наступній платіжці (за листопад) субсидія становитиме 350 грн + 300 грн = 650 грн. Якщо з тих чи інших причин громадянин не зміг оплатити комунальні послуги за жовтень в повному обсязі, через що виникла заборгованість, це ніяк не вплине на подальше призначення субсидії", – уточнили в КМДА.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...