​Суд розглядає справу школяра-мажора, котрий жорстоко вбив чоловіка та 4-річну дитину

Дивом вціліла мати сімейства, а також кілька свідків дали свої покази. Злочинець покази не дає.

Колегія суддів Амур-Нижньодніпровського районного суду 7 серпня продовжила розгляд справи щодо резонансного вбивства, яке сталося в березні цього року в місті Павлоград і в якому підозрюється учень однієї зі шкіл міста. Сьогодні судді допитали ще 2-х свідків з боку звинувачення, зазначають Патріоти України.

В ході попереднього судового засідання судді допитали 5 свідків і потерпілу Вікторію Кригін, син і чоловік якої померли від ножових поранень. Сам же підозрюваний продовжує перебувати під вартою. Наступне слухання справи призначене на 14.08.2018 року.

Нагадаємо, що учень 11 класу школи №3 в Павлограді підозрюється в тому, що вночі 10 березня, розбивши скло вікна, проник в сусідського будинку і ножом зарізав 30-річного чоловіка і 4-річну дитину. Також хлопець поранив 35-річну вагітну дружину убитого.

На сторінці школяра в соцмережах знайшли ілюстрації з черепами і давньоєгипетським божеством Анубісом, провідником до світу мертвих. Напередодні вбивства хлопець написав на своїй сторінці "Хай вибачить мені тьма!".

Малолітньому злочинцю загрожує довічне ув’язнення. Варто нагадати, що мати підозрюваного – колишня суддя, а прийомний батько – колишній працівник прокуратури і бізнесмен.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...