Судові пристави вже близько: Приватбанк судиться з Мілевським через за Ferrari

Футболіст авто розбив, але кредит не виплатив

Артем Мілевський. Фото: bfootball.com.ua

Екс-форвард київського «Динамо», а нині гравець російського «Тосно» Артем Мілевський брав кредит в «Приватбанку» і досі не виплатив його. Про це повідомляє champion.com, передають Патріоти України.

«У банку в заставі був автомобіль Ferrari. Своє авто Артем розбив, виступаючи в Туреччині, а кредит досі не виплатив. У Голосіївському суді Києва ще з літа тривають засідання за позовом банку до футболіста у зв'язку з невиплатою кредиту», - йдеться в повідомленні.

В п'ятницю, 13 січня, повинно було відбутися четверте засідання у справі. На нього, як і на попередні три, екс-форвард «Динамо» не з’явився.

Не виключено, що Мілевському вдасться домовитися з банком. Річ у тім, що, окрім неявки Мілевського, представники банку попросили перенести засідання, оскільки футболіст почав виплачувати кредит.

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...