Сумніви були, критику чув: Усик відверто розповів, що змусило його битися в Москві

Олександр наполягає, що він залишається українцем та патріотом. І в нього великі плани

Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі українець Олександр Усик розповів про те, через які переживання довелося пройти напередодні фіналу Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) проти росіянина Мурата Гассіева, який відбувся 21 липня 2018 року в Москві, зазначають Патріоти України.

"У меня не было большого желания боксировать в России. Но выбор был таким: или я еду на бой в Москву и получаю шанс стать абсолютным чемпионом мира, или не еду и теряю любой шанс завоевать пояса. Я решил использовать этот шанс.

О критике в своей адрес знаю, но мне было все равно на это. Я ехал в Москву, чтобы стать абсолютным чемпионом мира. Я поехал в Россию и сделал свою работу — пусть так же делают люди, которые меня критикуют. Совесть у меня чистая", - наводить слова українця сайт Xsport.

Після захисту своїх титулів в поєдинку з британцем Тоні Беллью кримський боксер заявив про своє бажання перейти в суперважку вагу. Першим суперником Усика в новій категорії, за словами промоутера Олександра Красюка, стане або росіянин Олександр Повєткін, або Луїс Ортіс з Куби - ймовірність зустрічі з одним із зазначених боксерів функціонер оцінив в 70%. У разі, якщо домовитися з їх представниками не вдасться, в березні українець проведе обов'язковий захист чемпіонських поясів в першій важкій вазі проти росіянина Дениса Лебедєва.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...