Суперник відмовився продовжувати бій: Непереможний український боксер відзначився яскравим тріумфом у Києві (відео)

Чемпіон WBO Oriental в легкій вазі Денис Берінчик в Києві провів бій проти колумбійця Хосе Луїса Прієто (26-5, 17 КО).

Наш Берінчик домінував в рингу, і суперник в результаті відмовився виходити на шостий раунд. Таким чином, український боксер здобув перемогу технічним нокаутом, повідомляють Патріоти України.

Для українця ця перемога стала дев'ятою в дев'яти боях на професійному рингу. Шість разів наш боксер завершував бої достроково.

Відзначимо, що Берінчик в черговий раз влаштував справжнє шоу під час виходу на ринг - боксер дістався до рингу верхи на коні під козацький марш. При цьому він був одягнений в червоні шаровари, а також загорнувся в український прапор.

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...