"Суровые реанимобили Боярки": Мережу шокувало фото машини швидкої допомоги під Києвом

Пересічних громадян найбільше турбує те, що цей автомобіль ніяк не обладнаний медичною апаратурою і не має гідного техобслуговування.
Місто Боярка. Фото: соцмережі.

Користувачів інтернету жахнула фотографія машини швидкої допомоги в Боярці Київської області. Відповідний знімок розміщено на сторінці dtp.kiev.ua в Facebook, передають Патріоти України.

"Київська область. Центр Європи. Суворі реанімобілі Боярки. Якщо раптом розіб'єтеся десь на трасі під Києвом, вас завантажать, як м'яско, і повезуть у ЦРЛ. До приватних клінік і крутих спеціалізованих реанімацій типу ЛШМД або 17-ї можете не дістатися. Тому краще дотримуватися правил дорожнього руху і пристібатися", - йдеться у підписі до фото.

"Був там після ДТП. Страх божий! Неправильно поставили діагноз по перелому. Неправильно зробили рентген. З їхньої милості мені з гіпсом треба було ходити 6 місяців. Фельдшери в швидкій теж не церемонилися", "Тривожить не сам автомобіль, автомобіль для обласних центрів і селищ – те, що потрібно, в будь-яку пору року, в будь-яку погоду він має великий шанс дістатися до хворого або постраждалого на нашому бездоріжжю, розмитих дорогах і не чищених від снігу. Турбує те, що цей автомобіль ніяк не обладнаний медичною апаратурою і не має гідного техобслуговування", "Сувора реальність, на жаль. Лікарів немає, ліків немає або тільки для того, щоб максимум підтримати деякий час", - пишуть в інтернеті.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...