"Свалить уже не получится. Спета песенка": Поліція знайшла винуватця ДТП під Києвом Федорка

П'яний чиновник "Укрзалізниці" сподівався, що йому вдасться сховатися та відсидітися в реанімації однієї з клінік столиці.

Поліція знайшла Івана Федорка в реанімації. Фото: LB.UA

Поліція знайшла чиновника "Укрзалізниці" Івана Федорка, який врізався в машину фотокореспондента Макса Левіна. Про це 4 липня повідомила на своїй сторінці в Facebook головний редактор LB.UA Соня Кошкіна, інформують Патріоти України.

"Схлопнулся в реанимацию, тварь. "Поплохело" ему, видите ли. Ну, ничего-ничего, пусть полежит - на нарах-то оно не так комфортненько. Самое главное: мы знаем где он. И никуда он не денется! Свалить уже не получится. Спета песенка", - написала вона.

"Да, кстати, очень скоро выложим фото и видео вчерашних событий. И вы обставленными глазами увидите как вел себя на месте ДТП этот испитый до беспамятства "больной человек", - додала Кошкіна.

Федорко знаходиться в реанімаційному відділенні однієї з клінік Києва, де до нього приставлена охорона, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в Київській області.

"Встановлено, що водій (Федорко. - hед.) автомобіля" AUDI Q7 "з невідомих причин не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з автомобілем "Dacia Logan", якою керував 34-річний житель м Боярка, фотокореспондент одного з інтернет-видань", - йдеться в тексті.

Також в прес-службі заявили, що за даним фактом поліція відкрила два кримінальних провадження у ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) і за ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського об'єднання) Кримінального кодексу України.

До речі, як стало відомо, голова правління ВАТ "Укрзалізниця" Войцех Бальчун відсторонив Федорка від займаної посади на період з'ясування обставин автокатастрофи.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...