Сварка скінчилася трагічно: У Миколаєві водій влаштував стрілянину на дорозі, постраждала людина

Використавши всі патрони, злочинець втік на своєму автомобілі.

У Миколаєві невідомий на автомобілі Geely через конфлікт з водієм «ВАЗ-2110» влаштував стрілянину, важко поранив людину і зник з місця події, повідомляють Патріоти України з посиланням на відділ комунікації поліції області.

Так, повідомлення про інцидент надійшло сьогодні, 4 вересня, близько 16:40. Події відбувалися біля в'їзду до головного входу заводу «Зоря-Машпроект».

«За словами постраждалих попередньо встановлено, що між ними і водієм Geely синього кольору виник конфлікт на дорозі. Щоб з'ясувати стосунки, постраждалі, водій та пасажир «ВАЗ-2110» почали переслідування і, наздогнавши зловмисника, вийшли з авто. Незнайомець одразу почав стріляти з пістолета і потрапив в одного з чоловіків, 31-річного жителя Миколаєва. Використавши всі патрони, злочинець втік на своєму автомобілі», - йдеться в повідомленні.

Перехожі викликали пораненому «швидку допомогу». Пострілами також пошкоджено два транспортних засоби, припарковані на місці події. Потерпілий у важкому стані доставлений в лікарню.

На місці події вилучили 8 гільз, які направили на експертне дослідження. «Правоохоронці вживають заходів для встановлення та затримання зловмисника», - додали в поліції.

Відкрито кримінальну виробництво за ознаками ч. 2 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України «Замах на умисне вбивство двох або більше осіб». Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...