Святкують початок війни? Мережу шокувала нова "патріотична" акція в Росії

Мережу розбурхала нова "патріотична" акція, яка вилилась у нову хвилю "побєдобєсія".

Відповідний пост про нову хвилю "побєдобєсія" у Росії розміщено на сторінці "МЗС Роіссі" в Twitter, повідомляють Патріоти України. Нову "патріотичну" акція влаштували в Російській Федерації в честь початку Другої світової війни, повідомляють Патріоти України.

"Ці ідіоти настільки "рушили" головою на грунті побєдобєсія, що святкувати стали не тільки закінчення війни, а й її початок. Ще раз: Святкувати. Початок. Війни", - сказано в повідомленні.

Як уточнює kp.ru, 22 червня стартує акція "Парки співають". Так, у парках Москви планують співати військові пісні і читати вірші. Крім того, обіцяють влаштує концерт.

"Передайте хтось цим дол****бам, що війна закінчилася 73 роки тому!", "Вони рахувати не вміють", "Вони святкувати початок війни збираються?", "Це марно, враховуючи занедбаність захворювання, тут навіть нейролептики не допоможуть", "А потім дивуються, чому сусідні країни просять посилити присутність НАТО", - пишуть в інтернеті.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...