"Свято" наближається: Блокадний хліб, ковбаса, горілка та інші перли "побєдобєсія" (фото)

До Дня Перемоги по всій Росії в супермаркетах почали з'являтися нібито "патріотичні" товари з "георгіївською стрічкою".

Ілюстрація: youtube.com

Користувачі соцмереж зазначають, що у Росії використовують символіку Дня Перемоги в зовсім неналежних випадках, повідомляють Патріоти України з посиланням на Life.ru.

"Щорічно жителі російських регіонів знаходять георгіївську стрічку, наприклад, на горілці. Піднімається хвиля обурення, проте бізнесменів це ніяк не бентежить. У цьому ж році горе-креативщики пішли куди далі", - зазначає видання.

"Патріотизм переріс в ідіотизм", - прокоментували фото жителі Сургута, які знайшли капці з обличчями солдат в своїх супермаркетах.

"Хто не святкує, той програв! - такий слоган супроводжує нині плакат про свято 9 Травня, розвішений по всьому Берліну. Хто це робить?", - пишуть в соцмережах. У магазині міста Мурманськ "георгіївські стрічки" почепили на пляшки горілки.

"Георгіївська стрічка в вино-горілчаному відділі закріплена на пляшках з горілкою і коньяком. Яке знущання над пам'яттю. Жах!" - обурилися в мережі.

У місті Великі Луки Псковської області виробник доставив в супермаркети ось таку ковбасу. Її навіть продають зі знижкою, відзначають користувачі. Схожий товар помітили в своїх супермаркетах жителі Ленінградської області.

Голова Російського військово-історичного товариства Армен Гаспарян опублікував в Twitter фото афіші, на якій вказано про проведення "дегустації блокадного хліба" в Псковській області.

Повідомлялося, що спеціально для акції приготують хліб за рецептом кінця 1941 року, який організатори взяли в музеї Санкт-Петербурга.

У магазині в Ростові-на-Дону з'явилися "патріотичні" наклейки. Вони обурили місцевих жителів, які нагадали, що патріотизм полягає, м'яко кажучи, не в цьому.

"Всього 30 рублів, і ви патріот! Як просто і зручно. Наклеїв на машинку "На Берлін" - і все! Двори стали чистими, люди похилого віку - здоровими, бички з вікон не летять! Поважаю людей, які воювали за країну. Але дратують "патріоти", які не знають битв війни і її героїв. А тут ще й заробити можна на стрічках і наклейках "9 Травня", - висловили обурення користувачі соцмереж.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...