"Свято" наближається: Блокадний хліб, ковбаса, горілка та інші перли "побєдобєсія" (фото)

До Дня Перемоги по всій Росії в супермаркетах почали з'являтися нібито "патріотичні" товари з "георгіївською стрічкою".

Ілюстрація: youtube.com

Користувачі соцмереж зазначають, що у Росії використовують символіку Дня Перемоги в зовсім неналежних випадках, повідомляють Патріоти України з посиланням на Life.ru.

"Щорічно жителі російських регіонів знаходять георгіївську стрічку, наприклад, на горілці. Піднімається хвиля обурення, проте бізнесменів це ніяк не бентежить. У цьому ж році горе-креативщики пішли куди далі", - зазначає видання.

"Патріотизм переріс в ідіотизм", - прокоментували фото жителі Сургута, які знайшли капці з обличчями солдат в своїх супермаркетах.

"Хто не святкує, той програв! - такий слоган супроводжує нині плакат про свято 9 Травня, розвішений по всьому Берліну. Хто це робить?", - пишуть в соцмережах. У магазині міста Мурманськ "георгіївські стрічки" почепили на пляшки горілки.

"Георгіївська стрічка в вино-горілчаному відділі закріплена на пляшках з горілкою і коньяком. Яке знущання над пам'яттю. Жах!" - обурилися в мережі.

У місті Великі Луки Псковської області виробник доставив в супермаркети ось таку ковбасу. Її навіть продають зі знижкою, відзначають користувачі. Схожий товар помітили в своїх супермаркетах жителі Ленінградської області.

Голова Російського військово-історичного товариства Армен Гаспарян опублікував в Twitter фото афіші, на якій вказано про проведення "дегустації блокадного хліба" в Псковській області.

Повідомлялося, що спеціально для акції приготують хліб за рецептом кінця 1941 року, який організатори взяли в музеї Санкт-Петербурга.

У магазині в Ростові-на-Дону з'явилися "патріотичні" наклейки. Вони обурили місцевих жителів, які нагадали, що патріотизм полягає, м'яко кажучи, не в цьому.

"Всього 30 рублів, і ви патріот! Як просто і зручно. Наклеїв на машинку "На Берлін" - і все! Двори стали чистими, люди похилого віку - здоровими, бички з вікон не летять! Поважаю людей, які воювали за країну. Але дратують "патріоти", які не знають битв війни і її героїв. А тут ще й заробити можна на стрічках і наклейках "9 Травня", - висловили обурення користувачі соцмереж.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...