Свято наближається: Історії, які наповнять ваші різдвяні вечори і новорічні канікули справжнім дивом

Наближається довгоочікувана пора не тільки дітвори, а й кожного дорослого – це новорічні свята, атмосфера яких нагадує справжню казку, оповиту чарами, подарунками, запахом ялини і мандаринів...

А ще новорічні свята – це кумедні історії з безліччю пригод, наповнені глибоким змістом, передають Патріоти України з посиланням на Lovely life.

Саме ці історії зможуть наповнити ваші різдвяні вечори і новорічні канікули справжнім дивом, залишаючи після кожного перегляду справжній феєрверк емоцій.

“Різдвяна історія”

“Різдвяна історія” (вийшла на широкі екрани в 2009 році) – це екранізація класичної повісті англійського письменника Чарльза Діккенса.

Режисером і сценаристом картини, екранізованої вже не один десяток разів, виступив Роберт Земекіс. Мультфільм може занурити глядача в атмосферу, оповиту чарами і містицизмом, де мова йде про старого скнару Ебінізера Скруджа, конторського працівника з кам’яним серцем, якого нічого в житті вже не радує, крім дзвону монет. За життя його серце закам’яніло, радість зникла, а співчуття і зовсім йому чуже.

Напередодні довгоочікуваного і улюбленого всіма свята Різдва, Скрудж категорично відмовляється відпускати свого працівника до сім’ї, розповідаючи при цьому як він ненавидить це свято і людей, які радіють його приходу. Але в різдвяну ніч з’явилися духи і показали йому, що так було з ним не завжди, і злий, противний старий, що втратив через своє ставлення друзів і близьких – це всього лише “панцир”, нарощений роками.

Можливо, ті почуття, які “витягли” духи з глибин душі злобного скнари, занурюючи його з головою в минуле, дозволили Скруджу змінити майбутнє, причому не тільки своє, а й оточуючих його людей.

Незважаючи на деяку похмурість і містичний, а подекуди і моторошний сюжет, ще не одне покоління буде перечитувати і переглядати цю історію, що стала класикою, напередодні незвичайного свята, змушуючи кожного замислюватися про те, що проходить непоміченим повз, про істинні цінності, навчаючи правильно розставляти пріоритети в житті, ну і, звичайно ж, наскрізь “просочуватися” духом Різдва.

“Секретна служба Санта Клауса”


Кожна дитина коли-небудь задавалася питанням: як Санта-Клаус встигає всього за одну ніч рознести всім дітям нескінченну кількість подарунків. Саме про це їм і повідає анімаційний фільм “Секретна служба Санта-Клауса”.

Можливо, ви здивуєтеся, яка кількість помічників є у сім’ї Санти – ціла армія ельфів, які допомагають йому в нелегкій справі. І пересуваються вони вже не на санях, запряжених оленями, а на суперсучасному космічному кораблі.

Але їх, хоч і вдосконалена система, на жаль, теж дала збій: роздавши абсолютно всі подарунки і вже спочиваючи на лаврах, в маленькому відсіку, несподівано для всіх, виявився загублений подарунок для однієї маленької дівчинки. А всі розуміють, що навіть один недоставлений подарунок може підірвати дух усього свята. І ця маленька проблема дійсно змогла вирости до величезних розмірів, з абсолютно непередбачуваними наслідками.

Незважаючи на всі перипетії всередині сім’ї Санти, ця ситуація підноситься авторами в дуже легкій і приємній формі, нітрохи не затьмарюючи новорічного настрою, та ще й максимально “приправляючи” все це англійським гумором.
У момент перегляду цього доброго і позитивного мультфільму, вам не вдасться занудьгувати, так як разом з героями, не встигнувши побувати на Північному Полюсі, ви відразу ж опинитеся над океаном, через мить опинитеся в Африці з левами, а звідти і до Мексики рукою подати.

Цей мультфільм, наскрізь просочений пригодами і гумором, викличе максимум позитиву у всій вашій сім’ї і обов’язково налаштує вас на новорічний лад.

“Хранителі снів”

“Хранителі снів” – це ще один мультфільм, що вийшов на широкі екрани напередодні новорічних свят у 2012 році, створений за мотивами книг Вільяма Джойса.

Завдяки режисерові Пітеру Ремсі, мультфільм вийшов дуже динамічним, цікавим і захоплюючим, а зібрані в ньому різні легендарні герої, такі як Зубна фея, Санта-Клаус, Пасхальний кролик і Пісочна людина, як раз і є хранителями снів, усіма силами оберігають і захищають дітей . Саме вони борються з єдиним антигероєм – злим духом, що виглядає на тлі інших як герой, який втік з чорно-білого кіно. Він виступає проти них, намагаючись вкрасти найважливішу річ в світі – дитячу мрію, подарувавши їм натомість моторошні кошмари, що призводять до винищення віри в “Хранителів снів”.

Сюжет мультфільму дуже інтригуючий, що складається з багатьох ліній, які сплітаються в один логічний клубок і утворює неповторну, чарівну історію, яка чудово підійде для перегляду як дітям, так і дорослим.

Особливо цікаво спостерігати за всіма персонажами мультфільму, показаними в картині як з позитивною, так і з негативного боку, що надає особливого реалізму подіям, і навіть злісного антигероя іноді хочеться хоч трішки пожаліти.

А головна тема – дитячі мрії і віра в чудеса, дозволяє дійсно в них повірити, адже в кожному дорослому як і раніше живе внутрішня дитина, тому мультфільм безперечно сподобається не тільки дітям, а й дорослим, особливо тим, хто до сих пір вірить в чудеса. Після перегляду мультфільму вам захочеться припасти до замороженого вікна і крізь чарівні морозні візерунки спробувати побачити хоч маленький шматочок чарівництва.

“Холодне серце”

Ще одним чудовим подарунком до Нового року може стати найкращий мюзикл, створений студією “Уолт Дісней” – “Холодне серце”.

Це оригінальна інтерпретація твору Андерсена “Снігова королева”, яка представила глядачеві історію двох принцес Анни і Ельзи, абсолютно протилежних одна одній, причому одна з них має унікальний, але некерований дар – перетворювати все в лід. Щоб не заморозити все на своєму шляху, їй доводиться вести самітницьке життя, на відміну від своєї сестри Анни, життя якої б’є ключем.

Одного разу, ставши королевою царства Еренделл, Ельза не змогла утримати свій дар під контролем і сталося непоправне – саме те, чого вона завжди боялася: вона заморозила абсолютно все королівство, перетворивши його в вічну зиму.

Як і в класичному варіанті твору, Анна – найближчий друг Ельзи, відправляється в досить небезпечну для неї подорож в супроводі смішного оленя.

Це, мабуть, один з найкращих мультфільмів, створених за останні роки, який рекомендується подивитися абсолютно всім, особливо в переддень Нового року, і святковий настрій не змусить себе чекати.

“Льодовиковий період: гігантське Різдво”

Ще один мультфільм, присвячений Різдву, полюбився мільйонам глядачів – “Льодовиковий період: гігантське Різдво”, події якого засновані на сюжеті мультиплікаційної стрічки “Льодовиковий період” і його сіквелів, що вийшов в 2011 році.

Тут глядачі зможуть побачити своїх улюблених героїв, які намагаються виправити чергове зіпсоване Різдво і помилки, які вони встигли зробити. А символ мультфільму – знаменита білка, вічно втрачає свій улюблений горіх, з моменту появи на екрані, утримує глядача з початку і до самого кінця в застиглою на обличчі усмішкою, так як всі ситуації, що відбуваються з нею, нестримно комічні.

Вся картина, овіяна духом Різдва, супроводжується відповідною музикою, яскравими фарбами, казковим снігом, якого так і хочеться доторкнутися руками.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...