Свято наближається: На Дніпропетровщині дайвери встановили ялинку з гірляндами на 40-метровій глибині (відео)

З крильцями фей на балонах і в карнавальному вбранні. На Дніпропетровщині дайвери влаштували підводне святкування нового року, повідомляють Патріоти України.

Як йдеться в сюжеті ТСН, за багаторічною традицією, вони разом встановлюють ялинку на дні затопленого кар'єру. В цьому році ретельно готували вбрання для дерева - своїми силами зробили гірлянду, яка світиться під водою.

Ялинку з хороводами встановили на сорокаметровій глибині і навіть випили по ковтку шампанського. На дні кар'єру ялинка буде світитися кілька днів. Після цього дайвери дістануть ялинку на поверхню, щоб не забруднювати навколишнє середовище.

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...