Свято за 600 тис. і Зеленський: Журналісти дізналися, як відгуляв свій день народження Коломойський (фото)

Основне святкування проходило в ресторані Parc des eaux vives на березі Женевського озера.

Фото: nn.by

На Дні народження олігарха Ігоря Коломойського в Женеві (Швейцарія) побували олігархи, нардепи, підлеглі і просто впливові друзі. 55 років йому виповнилося 13 лютого, проте тільки зараз журналісти "Схем" з'ясували деталі святкування, повідомляють Патріоти України.

Так, у цей день в аеропорту Женеви знімальна група помітила одним із перших літак народного депутата і співголови депутатської групи "Відродження" Віталій Хомутинник.

Увечері того ж дня, 13 лютого, в Женеву прилетів недавно російський, а нині український бізнесмен Павло Фукс. Серед гостей журналісти також побачили шоумена Володимира Зеленського.

Основне святкування проходило в ресторані Parc des eaux vives на березі Женевського озера.


Одними з останніх на свято приїхали екс-заступник колишнього губернатора Дніпропетровської області Коломойського Святослав Олійник і народний депутат від групи "Відродження" Євген Геллер.

Пізніше журналісти звернулися до адміністрації ресторану з проханням порахувати, скільки буде коштувати відзначити свято в такому ж форматі, як 13 лютого, коли святкував Коломойський.

У відповіді зазначено, що бенкет був розрахований на 100 запрошених. Вартість харчування гостей і обслуговування офіціантів склала 23 175 швейцарських франків (приблизно 627 тис. грн). У особи, на чиє ім'я замовляли свято, було те ж прізвище, що і у сестри Коломойського.

Виходить, що святкування Дня народження без спиртних напоїв коштувало, якщо в перерахунку на британську валюту, - 17 000 фунтів стерлінгів. Це на 3000 фунтів менше тижневого ліміту Коломойського згідно з рішенням Високого суду Лондона. Однак, схоже, що розраховуватися могла сестра Коломойського, оскільки саме її прізвище вказано в листі, уточнюють журналісти.


Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...