Світ без кордонів: Популярна туристична країна скасовує візову плату для українців

У Таїланді скасували візовий збір після прибуття для туристів у період із 1 грудня до 31 січня 2019 року. Така ініціатива стосується громадян низки країн, серед яких і Україна, повідомляють Патріоти України.

Уряд пішов на такий крок заради збільшення туристичного потоку в країну. Так, плата в розмірі 2000 батів ($60) буде скасована для іноземців із 21 країни:

Андорри;

Бутана;

Болгарії;

Китаю;

Кіпру;

Ефіопії;

Фіджі;

Індії;

Казахстану;

Латвії;

Литви;

Мальдів;

Мальти;

Мавританії;

Папуа-Нової Гвінеї;

Румунії;

Сан-Марино;

Саудівської Аравії;

Тайваню;

Узбекистану;

України.

За даними Імміграційного бюро Таїланду, кількість туристів, які отримують візи після прибуття, продовжує знижуватися від січня 2016 року. Очікується, що відміна плати допоможе збільшити турпотік на 30%.

Захід спрямований також на повернення в країну китайських туристів, кількість яких скоротилася після корабельної аварії на Пхукеті, коли загинули 47 осіб.

Відзначається, що за дев'ять місяців 2018 року Таїланд відвідало 28,5 млн іноземних туристів (на 8,7% більше, ніж за той же період минулого року). Вони витратили 1,4 трлн батів ($42,9 млрд), що на 10,9% більше, ніж за дев'ять місяців 2017 року.

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...