"Світ Сатани, який вичавив мене, як лимон": Легендарний динамівець на з'їзді свідків Єгови поскаржився, як футбол заважав його вірі (відео)

Як відомо, Андрій Несмачний ніколи не тримав руку на серці під час гімну України, бо вважав, що так робить з прапора нашої держави ідола.

Андрій Несмачний. Фото:Sportanalytic.comКолишній футболіст ФК "Динамо" Андрій Несмачний під час виступу на НСК Олімпійський перед Свідками Єгови розповів про те, як футбол заважав його вірі. Виступ відбувся ще у жовтні 2016 року, але тільки зараз став популярним в мережі, інформують Патріоти України.

"Мене приваблювала кар'єра професійного футболіст київського Динамо. Слава, пошана, гроші. Незважаючи на те, що я перестав служити Єгові, батьки у мені не розчарувалися", - розповів Несмачний.

Також Несмачний назвав футбол "світом Сатани, який вичавив його, як лимон, забравши молодість і сили".

Несмачний виступав за Динамо з 1997 по 2011 рік, зігравши за основний склад клубу 230 матчів. Також захисник зіграв 67 матчів у складі збірної України.

Іноді Несмачний виступає футбольним експертом на українському телебаченні.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...