Світ у траурі: Помер засновник IKEA Інгвар Кампрад

Кампрад народився в 1926 році і заснував свою компанію у віці 17 років.

Інгвар Кампрад. Фото: unian.net

Засновник IKEA Інгвар Кампрад помер на 92-му році життя у Швеції, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters.

"Інгвар Кампрад спокійно пішов з життя у себе вдома у Смоланд. Інгвара буде дуже не вистачати, і його сім’я і співробітники IKEA по всьому світу будуть пам’ятати про нього з теплотою", - відзначили в компанії.

До слова, IKEA - нідерландська виробничо-торгова група компаній (має шведське коріння), власник однієї з найбільших в світі торговельних мереж з продажу меблів і товарів для дому.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...