"Свого часу відгуки про Руслану теж були не дуже приємні", - продюсер про перемогу О. Торвальд в нацвідборі на "Євробачення" (відео)

Україні потрібно добре представити себе, і не більше. На повторну перемогу розраховувати не варто. Таке в історії "Євробачення" було тільки раз, говорить продюсер.

О. Торвальд. Фото: tribuna.pl.ua

Шанси О. Торвальд і галас, який виник в соцмережах з приводу їх перемоги в нацвідборі, журналісти обговорили з продюсером, яка знає "Євробачення" зсередини: Яна Прядко працювала в команді Руслани (була її менеджером і концертним директором), яка перемогла на конкурсі в 2004 році, і знає специфіку конкурсу, повідомляють Патріоти України з посиланням на КП в Україні.

"Якби журі поставило досить високий бал MELOVIN, то глядачі і журналісти, які голосували за інших учасників, сказали б, наприклад, що СТБ тягне свого х-факторівця. Все ж умовно!

О. Торвальд - група, яка гастролює, з хорошим досвідом живих виступів, а не фонограм. Це однозначно великий-великий плюс. Звичайно, рівень їх популярності в Україні особливим чином не відіб'ється на цьому конкурсі і оцінках європейських глядачів, зате як раз позначиться їх концертний досвід. А такий досвід дуже потрібний і важливий. Хтось каже про голос, є він чи ні, але, як показує практика, "Євробачення" - це емоція трьох хвилин і шоу.

Може бути мегавокал, але мегавокал може зайняти як десяту сходинку, так і двадцяту, адже крім нього людей потрібно вміти зачепити через телевізор. У О. Торвальда є концепція, візуальний ряд. Це зовсім не означає, що вони будуть виступати на конкурсі з тим номером, який вони показали в півфіналі або фіналі. У будь-якому випадку, і так відбувається у всіх, його будуть доопрацьовувати.

Що стосується "все пропало", як зараз пишуть багато ... Пам'ятається, коли в "Євробаченні" брала участь Руслана, були ЗМІ, які підтримували нас, і були ЗМІ, які говорили, що у нас слабкий або нецікавий номер. Відгуки були не дуже приємні. Але коли ми в підсумку перемогли, кланялися і цілували кожну частинку її тіла. Що поробиш - так у нас люблять робити. Та й порівняння групи з "Гринджолами" або вишукування політичних контекстів, на мій погляд, безглузде.

Ідея про те, що країні, яка приймає "Євробачення", потрібно знову перемогти - теж, на мій погляд, відірвана від реальності. В історії конкурсу це було лише один раз. Країна-переможець повинна добре представити себе, і не більше. У людей є психологічний фактор: вони підтримають артиста, проголосують за пісню, але все одно будуть дивитися на інших. Це вже доведено роками. До того ж "Євробачення" - це ж не спорт і не вокальне змагання, хто візьме найвищу ноту.

Я б порадила О. Торвальд ні в якому разі не заглиблюватися в політику. Їх коник і цього достатньо - соціальні меседжі, які завжди присутні в їхніх піснях, це круто і класно. Думаю, "Євробачення" допоможе хлопцям у майбутньому відкрити себе для Європи і для рок-фестивалів. Перемога їм не потрібна, достатньо зайняти високе місце - абсолютно в їх силах.

Спостерігаючи за артистами з інших країн, можу відзначити, що на конкурсі вистачає дівчаток з голосами, це не фішка, тому група від України - це ще один плюс.

Як звучить пісня Time ( "Час") групи О.Торвальд в перекладі

Повільніше,

Дай мені трохи часу,

Збав звук свого крику,

Давайте знайдемо час, щоб знайти

Місце без насильства.

Давайте слухати і чути

Справжній сенс мовчання.

Час дивитися.

Час бачити.

Час знайти.

Приспів

Час подивитися в твої очі.

Час знайти правду.

Час проти брехні.

Час дасть нам знак.

Я можу пообіцяти,

Що це наш час, щоб сяяти.

***

Просто послухай,

Озирнись навколо,

Припини нудьгувати

По тому, що ти не знайшов,

Ти незабаром зрозумієш.

Немає спільних позицій.

Немає ніякого компромісу.

Між часом і звуком.


Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...