"Свої люди"? Савченко розповіла, чому не свідчитиме у справі Рубана

Нардеп зазначила, що інформація про її відрядження була доступна співробітникам СБУ.

Фото: ЗМІ

Народний депутат Надія Савченко повідомила, що з 12 по 16 березня перебуває з робочою поїздкою у Страсбурзі, повідомляють Патріоти України.

За словами нардепа, це відрядження вона оформила згідно з процедурою, тому співробітники Служби безпеки України мали знати про її від'їзд. Про це йдеться в офіційному листі нардепа до голови СБУ Василя Грицака, який Савченко виклала на своїй сторінці у Facebook.

"Про зазначений виїзд я надала офіційне повідомлення в Перший відділ апарату Верховної Ради України, у встановлений законом спосіб. Таким чином, вказана інформація мною не приховувалася, отже була доступна Вашим підлеглим", - йдеться у листі. Також Савченко зазначила, що вона особисто виклик на допит у справі Рубана не отримувала." Засоби масової інформаціє не є офіційнимнадійним джерелом сповіщення",- написала Савченко.

Нагадаємо, народного депутата Надію Савченко викликали на допит 13 березня по справі проти голови "Центру визволення полонених" Володимира Рубана, однак вона вранці 12 березня залишила Україну для участі у міжнародній конференції.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...