"Своих - бросают": Колеги загиблого російського льотчика Румянцева видаляються з його друзів у соцмережах (фото)

Місцеві журналісти стверджують, що рідні та друзі Румянцева видалили свої сторінки з соціальних мереж на вимогу спецслужб.

Сергій Румянцев. Фото: соцмережі.

Рідні і знайомі загиблого російського льотчика Сергія Румянцева, який загинув вчора, 24 листопада, на кордоні Туреччини та Сирії при падінні бомбардувальника РФ СУ-24, видаляються з його друзів у соцмережах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Знай.Ua".

Останній раз майор був онлайн 20 вересня. Місцеві журналісти стверджують, що рідні та друзі Румянцева видалили свої сторінки з соціальних мереж на вимогу спецслужб. За офіційною інформацією в бомбардувальнику знаходилося два пілоти, однак доля одного з них на даний момент невідома. У прес-службі Центрального військового округу РФ відмовилися надавати журналістам будь-яку інформацію, проте анонімні джерела челябінськіх журналістів підтвердили - в літаку загинув майор Сергій Румянцев, авіагрупа якого базується на аеродромі Шагол в Челябінську.

У друзях в майора було 35 людей, більше половини з них вже видалені. Судячи по сторінці Сергія Румянцева, пілот захоплювався авіацією і літаками. На одній з фотографій він позує з сином, який вступив до лав армії. На челябінських форумах місцеві обурюються діями РФ в Сирії і смертю земляка. "Мало було Афгану, мало Чечні - ні, полізли ще й до Сирії. Повезуть, повезуть скоро труни, та не в Кремль, а у ваші будинки, до ваших сусідів, а то й до вас. А електорат в захваті! Підтримує під 100 %! Тьху! Земля пухом загиблому. Шкода, що він не останній у цій війні", - пише один з користувачів.

"Ось і перші загиблі! Навіщо нам ця війна в Сирії? Кому від цього добре?!?! Наче на своїй території справ мало. Співчуття родині...", - пише інший.

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...