Сидіти по-новому: З наступного року ув'язненим в Україні зменшать норму хліба, зате з'являться пельмені і голубці

Денна норма хліба для ув'язнених в місцях позбавлення волі буде скорочена з 1 січня 2020 року.

З 1 січня 2020 року, в місцях позбавлення волі денна норма хліба буде скорочена. Про це повідомляє прес-служба Адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби України у відповіді на запит кореспондента УНН, повідомляють Патріоти України.

"Відповідно до постанови покращено добовий набір продуктів харчування за рахунок введення молока, яєць, спецій, сухофруктів (для приготування третьої страви на обід, яка не була передбачена попередніми нормами), збільшено добову норму видачі цукру, овочів. Разом із тим, зменшено добову норму видачі хліба (в нових нормах передбачено видачу хліба пшеничного з борошна І сорту – 500 г, в діючих нормах – хліб пшеничний з борошна ІІ сорту – 150 г і хліб із суміші борошна житнього обдирного і пшеничного І сорту – 500 г)", - зазначили в прес-службі відомства.

При цьому у ДВКС уточнили, що також з метою урізноманітнення харчування передбачено використання напівфабрикатів – пельменів, голубців, м'ясного та рибного фаршу.


Джерело: УНН

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...