Син з дитинства мріяв про море: Старенька мама військовополоненого моряка ВМСУ написали хлопцю зворушливе послання (фото)

Жінка молиться і просить допомоги для свого Андрійка всіх, хто може її надати

Андрій Оприско

Представник Уповноваженого з прав людини Людмили Денисової зустрілася з матір'ю матроса малого броньованого катера «Нікополь» Андрія Оприска Ольгою Василівною. Жінка вчителька, живе в маленькому селі Львівщини. Неня попросила пані Денисову передати синові записку.

«Дорогий Андрійкe. Тримайся, любимо, чекаємо, тримаємося», - вивела на папері схвильована мати.

Не забули і про четверолапого улюбленця Жульєна

Ольга Оприско розповіла, що її син з дитинства мріяв стати моряком і служити на флоті. Жінка молиться за сина і чекає його звільнення.

За словами Денисової, мати моряка поскаржилася, що її старенький телевізор показує лише один канал, тому ніякої інформації про сина не отримує. Крім того, жінка попросила новий телефон, оскільки її власний погано працює і вона не бачить, хто їй дзвонить.

«Домовилися вирішити до вечора ці питання, а також постійно тримати зв'язок», - повідомила омбудсмен.

Нагадаємо, станом на 17:00 в Криму так званий «суд» заарештував усіх 24 захоплених в полон українських моряків з кораблів «Нікополь», «Бердянськ» і «Яни Капу».

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...