Синочку кіборга потрібна допомога: Його батько зник безвісти у січні 2015 року в Донецькому аеропорту

На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону». Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти, повідомляють Патріоти України з посиланням на volynpost.com. Наводимо повний текст матеріалу:

"Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: 050-973-44-84; 0997508538; 0989481450.

Черговий іменинник Михайло Грошев є сином славетного кіборга з 7-ї роти 3-го батальйону 80-тої окремої десантно-штурмової бригади, що базується у Львові.

Його батько зник безвісти у січні 2015 року в Донецькому аеропорту. Військового шукали п’ять місяців, після чого його рідним прийшло гірке сповіщення про те, що його ідентифікували за результатами ДНК-експертизи. Із загиблим 30-річним Олександром прощалися 22 червня у рідному селі Героя – с. Головне, що на Любомльщині.

Багатодітний батько посмертно отримав орден “За мужність” ІІІ ступеня та нагрудний знак “За оборону Донецького аеропорту”.

А тим часом татковий синочок росте, уже відвідує дитячий садочок, ходить до групи “Бджілка” і дуже шкодує, що його сестрички вже дорослі. Маргаритці уже дев’ять, а Діанка цього року пішла в перший клас, тому самому іти до дитсадка хлопчику сумно.

Та ще з дитинства Михасик росте справжнім господарем. Він вправно володіє будівельними інструментами, любить майструвати молотком та цвяхами. Хлопчику цікаво абсолютно усе, він сміливий та не боїться висоти. А ще любить, попри заборони мами Ніни Миколаївни Грошевої, залазити у різні недозволені місця, така допитливість часто вартує матусі зіпсованих нервів.

Хлопчику пощастило цьогоріч побувати закордоном - разом з “Народним тилом” подорожував до сонячної Болгарії. Там Михайлику сподобалось купатись у теплих морських хвилях, лежати під сонячним промінням на метушливому пляжі та спостерігати за кораблями, що борознили безкраї простори моря. Вражень цих дитині вистачить на весь прийдешній рік.
Так як хлопчик частенько хворіє, особливо у зимовий період, то у нього є вдосталь часу на перегляд мультфільмів. Серед улюблених – “Свинка Пеппа” та “Качині історії”.

Дуже любить Михайлик домашніх тварин. Удома в них є собачка Ґай породи маламут, з яким грається та гуляє уся дітвора, навіть проводять йому екскурсії до лісу. Ще хлопчик має морську свинку на ім’я Рижик. А котик Мурчик – завзятий мишолов – як упіймає мишку, так відразу несе діткам хвастатись.

Мама Ніна розповідає, що частину державної допомоги по втраті годувальника вона отримала, живе на пенсію, так як має інвалідність ІІІ групи. Але власного житла родина не має, проживає разом з мамою та братом у будинку, де немає побутових зручностей. У сім’ї існує постійна потреба в одязі для малечі, тому усі необхідні розміри вказані нижче.

Волонтери проекту «Діти Небесного Легіону» закликають волинян допомогти влаштувати дитині свято.

Інформація про батька хлопчика є у Книзі пам’яті. Деталі за посиланням.

Інформація для благодійників: день народження хлопчика 15 жовтня, йому виповниться 4 роки. Ріст 110 сантиметрів, розмір одягу 116, розмір взуття 28. Омріяний подарунок - теплі речі (куртка, взуття).

Маєте бажання підтримати дітей – переказуйте кошти нашому координатору даного проекту Natali Sky (Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте"

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...

Ризики вкрай великі: "Зарплатне" бронювання остаточно розділить українське суспільство, - експерт

вівторок, 19 березень 2024, 7:15

Модель економічного бронювання, яка передбачає звільнення від мобілізації українців із зарплатою від 35 тис. грн, породжує багато розмов серед українського суспільства й серед військових зокрема, і посилює розкол у суспільстві. Про це заявив радник МВС...