Синоптик розповіла, якої погоди чекати українцям на Різдво

Сильного морозу та снігу не буде.

Ілюстрація: vesti-ukr.com

"Завтра - Святвечір, у неділю - Різдво. Почну не з прогнозу, а із спогаду про минулий рік", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Наталка Діденко, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"У Києві на Святвечір 2017 року було -17 градусів та йшов сильний сніг, ще й вітер помірний допомагав сніжинкам кружляти.

У кого збереглися минулорічні фотки, поділіться, будь ласка, цією красою. А вдень 7 січня 2017 року у Києві було -17 градусів та літав сніг.

Це - так би мовити, "перемога". Але й для зрадофілів є втіха. У 2014 році було +3 градуси та сухо, а у 2010 році +1 градус та туман.

Що ж завтра-післязавтра в Україні?

6 січня буде тепло. Найближчої ночі +1+5 градусів, у Карпатах -1-4 градуси, на сході 0-2 градуси морозу. Вдень +3+8 градусів, у західних областях та на півдні +6+10 градусів.

Ввечері, коли ви повезете вечерю хрещеним та поїдете до батьків, температура повітря коливатиметься в межах 2-6 градусів тепла.

7 січня, на Різдво, тепло ще й посилиться. Протягом дня +4+10 градусів, на півдні +7+12 градусів.

Дощі, переважно невеликі, пройдуть і 6-го, і 7-го січня на Рівненщині, Волині, у Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській областях, де температура повітря наблизиться вночі або ввечері до нуля. Може, комусь й пощастить побачити невеликий мокрий сніг.

У більшості областей України 7 січня опадів не очікується. У Києві 6 -го січня невеликий дощ, +5, +6 градусів, ввечері +3 градуси.

7-го січня у столиці невеликий дощ, ввечері можливо з мокрим снігом, +5, +6 градусів.

Беремо "плюси" з такої погоди:

1. колядувати буде легко і голосно, горло не заболить на морозі;

2. можна розстебнутися, щоб було видно красивий стрій, вишиванки;

3. тепла погода не дасть замерзнути і застудитися;

4. неслизькі дороги та тротуари будуть зручнішими, безпечними та дозволять взути на свята нарешті не лижні черевики чи уггі, а щось елегантніше.

Починаємо замочувати кутю".

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...