Синоптики озвучили новий прогноз, якою буде погода 31 грудня в Україні

Вже сьогодні вдень пройдуть дощі майже всюди, крім східних областей.

Ілюстрація: podrobnosti.ua

У новорічну ніч в Україні буде тепло. Так, за прогнозами синоптиків, 31 грудня на більшій території країни опадів не передбачається, а дощ з мокрим снігом обіцяють тільки на заході, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вдень від 0 до 6 тепла, а в новорічну ніч - від 3 градусів тепла до 3 морозу. А 1 січня вже на заході, півночі та в центрі пройде дощ з мокрим снігом, вдень буде до 5 градусів тепла. На сході і півдні сонячно, температура 4-6 вище нуля.

До Нового року, 29 грудня, в п'ятницю, вдень пройдуть дощі майже всюди, крім східних областей. Температура вдень від 3 до 8 градусів тепла. А в суботу, 30 грудня, на заході буде від 1 до 3 градусів тепла, похмуро, але без опадів. Дощі з мокрим снігом пройдуть на півночі і північному сході. Температура - від 4 до 7 тепла на решті території країни.

За даними народних синоптиків, навпаки, новорічна ніч обіцяє бути морозною, до -7 градусів. І навіть напередодні можливий сніг. А ось в перший день 2018 року сонячно і легкий морозець - до -2 ... -5 нижче нуля. Синоптики також розійшлися в довгострокових прогнозах на зиму.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...