Синоптики озвучили прогноз на вихідні та католицьке Різдво

Синоптики озвучили прогноз на вихідні та католицьке Різдво

Ілюстрація: ЖЖ

В Україні 23 грудня випадатиме сніг, який переходитиме у мокрий сніг. 24 грудня - мокрий сніг, який переходитиме в дощ, повідомила синоптик Наталя Діденко в ефірі "Еспресо.TV", заявила повідомляють Патріоти України.

За її прогнозом, у суботу протягом дня очікується від -3ºС до +4ºС. У неділю - відлига, 0...+6ºС.

"На дорогах – казна-що. Особливе застереження. У неділю в Україні очікується хоча й південно-західний, проте дуже сильний, до штормового, вітер. У Карпатах – лавинна небезпека. Починається інтенсивне танення снігу та льоду і утворення бурульок. Шановні двірники, комунальники, власники приватних кафе, ресторанів та просто будинків. Позбивайте завчасно бурульки попід дахами та навісами", - додає вона.

25 грудня, на Різдво, відлига охопить всю Україну.

Практично по всій країні будуть опади, крім півдня - там вигляне сонце. Температура на сході, заході, півдні і в центрі вдень від +2ºС до +4ºС, вночі від -1ºС до +1ºС. На півдні очікується від +7ºС до +8ºС, від +2ºС до +4ºС. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Що робити, якщо гроші залишились в банкоматі - банк надав пояснення

середа, 1 травень 2024, 6:44

Monobank став об'єктом критики через заяви своїх клієнтів, які стверджують, що після виконання операції зняття грошей у банкоматі, купюри залишаються всередині, а чекати на повернення коштів потрібно 60 діб. Банк пояснив, що такий термін визначається п...

Новий поворот: Згадки про арештованого заступника міністра Шойгу видалили із сайту Міноборони РФ

середа, 1 травень 2024, 5:00

Сторінка з біографією заарештованого у справі про хабар заступника міністра оборони Тимура Іванова зникла з сайту Міноборони РФ. Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України. Раніше на сторінці була розміщена біографія Іванова, вказувалося, якими о...