​Синоптики розказали, коли в Україні спадуть морози

У найближчу добу в Україні погоду продовжить визначати холодна арктична маса, але вже до вівторка почнеться потепління.

Погода в Україні. Фото: ГідрометцентрСиноптики повідомили, що в найближчу добу в Україні погоду продовжить визначатиме холодна арктична маса, але вже до вівторка почнеться потепління, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укргідрометцентр.

На 5 січня синоптики прогнозують в Україні невеликий сніг, вдень на півдні країни, з дощем, місцями ожеледь, лише у східних областях без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м / с, у південній частині місцями пориви 15-20 м / с.

В цілому очікується поступове підвищення температури повітря. На Правобережжі, в Херсонській області та в Криму вночі до -9-14, вдень до -3-8 морозу, на півдні та крайньому заході місцями до 0 °. На решті території ще утримається холодна погода: вночі -15-20, місцями -23 морозу, вдень -8-13 морозу. У Києві - невеликий сніг; на дорогах місцями ожеледиця; температура повітря вночі -12-14, вдень -6-8 морозу.


Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...