Синоптики розповіли, якої погоди завтра чекати українцям

"Хто завтра перебуватиме у західних областях, підготуйтеся до дуже холодної та дощової погоди", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Наталка Діденко, передають Патріоти України, і продовжує:

"21 вересня на заході України денна температура повітря становитиме +10+15 градусів, на Хмельниччині та у Тернопільській області до +16+18 градусів.

І дощі на заході можуть бути сильними. Так що - уважно до прогнозу.

На решті території. Найближчої ночі дощі, ймовірно з грозами, пройдуть, окрім заходу, ще й на півночі та у Вінницькій області. Вдень істотні опади тут малоймовірні.

У Кропивницькому, Полтаві, Дніпрі та Черкасах, а також на півдні та сході України - суха погода завтра.

Як я вже сказала, дуже холодно буде в західних областях, а ось на півночі потепліє і суттєво, до +23+28 градусів.
На тому ж таки півдні та сході, а також у більшості центральних областей - літо триватиме, +25+32 градуси.

У Києві продовжуються синоптичні змагання із стрибків на батуті - сьогодні вогко та холоднувато, завтра, 21 вересня, у столиці вріже до +26+28 градусів і вдень серйозних опадів не буде. Але ще побудуть найближчої ночі.

Після довгоочікуваного дощу передбачаються у лісах масові стукання лобами людей із кошиками. Тому - обережно. І талану на хороші гриби".

Чи буде "бонус" після Великодня? Скільки вихідних українці матимуть у травні - пояснення

середа, 24 квітень 2024, 10:24

У 2024 році християни східного обряду (греко-католики і православні) святкуватимуть Великдень у неділю, 5 травня. Зазвичай після святкування, у понеділок, українці мали вихідний, передають Патріоти України. Раніше у Кодексі законів про працю було зазна...

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...