Синоптики розповіли, коли в Україні потеплішає

Зима завершиться морозом і снігом.

Ілюстрація: ЖЖ

"Один циклон вже бушує в Україні, інший - на підході. Сьогодні та найближчої ночі циклон італійсько-балканського походження, тобто, з південного заходу Європи, організовуватиме снігопади, хуртовини та снігові замети на нашому Півдні, на південному сході, поступово підніматиметься північніше і охопить значну частину України", - пише на своїй сторінці в Фейсбук синоптик Наталка Діденко, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Завтра вдень - трохи передих, але вже надвечір черговий циклон (карта друга) знову обрушиться на Південь України та на південний схід включно з Дніпром та навколишніми районами. Тому ввечері у середу на Одещині, Миколаївщині, Херсонщині, Запоріжжі, Донеччині, Дніпропетровщині, в Криму та Приазов"ї знову буде дуже складна ситуація - снігопади, хуртовини, налипання мокрого снігу, суттєве погіршення видимості.

Усі райони, близькі до моря, обережно - шторм, обледеніння! 1-го березня вся Україна, окрім західних областей, опиниться у сніжній хуртовинній погоді. Мороз та сильний вітер завтра залишаються. Вночі -9-16, вдень -5-11 градусів. На південному сході та Сході 28 лютого температура підвищиться: вночі -4-8, вдень -3+2 градуси.У Києві зима завершиться морозом та снігом. 28 лютого підсипатиме сніг, очікується поривчастий вітер. Найближчої ночі -13, завтра вдень -9 градусів. Найближчими днями все ще холодна ніч, та помірно холодний день. Із снігом. І щоб не аж так холодно та сумно)) - починаючи з 5-6 березня в Україні розпочнеться ПОТЕПЛІННЯ!".

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...