Синоптики розповіли, коли в Україну прийде справжня спека

Потеплішає до 29 градусів зі знаком плюс.

Ілюстрація: sud.ua

29 травня, у вівторок, у всіх регіонах України почнеться потепління, повідомляють Патріоти України з посиланням на Гідрометцентр.

Так, в Україні потеплішає до 25-27 градусів, а на півдні, зокрема, в Миколаївській і Херсонській областях очікується до 29 градусів зі знаком плюс.

Синоптики відзначають, що дощів у вівторок не буде, і по всій країні очікується мінлива хмарність. 30 травня, в середу, погода практично не зміниться. Повітря буде прогріватися до 24-26 градусів, опадів не прогнозується.

А ось завтра, 28 травня, погода не порадує жителів західних областей, де очікуються дощі та грози. Температура повітря залишиться на рівні недільних показників, найтепліше буде в Миколаївській і Херсонській областях - від 24 до 26 градусів, а прохолодніше всього в Чернігівській і Сумській областях, від 22 до 24 градусів.

Синоптики відзначають, що поки спекотної погоди в Україні не передбачається, принаймні, в найближчі дні. Втім, навіть така температура, як на початку наступного тижня, вважається досить високою для 20-х чисел травня.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...