"Сирія чекає на тебе": В окупованому Криму вихованців "Артеку" навчають стрільбі зі зброї (фото)

На опублікованих фото видно, що вихованці "Артека" стріляли зі справжньої вогнепальної зброї, а саме з пістолетів та автоматів.

Фото: Соцмережі

В дитячому таборі "Артек" в окупованому Криму окупаційна адміністрація вигадала нове заняття для виховання патріотизму. Так, дітей возили на полігон, де навчали зовсім недитячій справі – стрільбі з вогнепальної зброї. Про це йдеться на Twitter-сторінці RoksolanaToday&Крым, повідомляють Патріоти України.

"Дітей возили на полігон, стріляти. Тренуватися. З метою виховання патріотизму. Вбивство дорівнює патріотизм. Патріотизм - не любов до своєї країни, а ненависть до навколишнього світу", - мовиться в одному з дописів акаунту. Окрім того, на Twitter-сторінці також опубліковані фото, на яких зафіксоване харчування дітей у таборі.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...