Сирія й Донбас в допомогу: Росія вийшла в лідери за ранньою чоловічою смертністю

Так, 43 відсотки російських чоловіків не доживають до 65 років, свідчать результати дослідження Світового банку, з якими ознайомилося РИА Новости, передають Патріоти України.

На другому і третьому місцях за ранньої смертності чоловіків в Європі - Україна і Білорусь відповідно. У цих країнах до 65 років не доживає трохи менше 40 відсотків чоловіків. Четверту сходинку рейтингу посіла Молдова з 37 відсотками, п'яту - Литва з 36 відсотками. У число європейських аутсайдерів по чоловічій тривалості життя також увійшли Грузія, Азербайджан, Болгарія, Угорщина, Румунія, Вірменія та Естонія.

Найнижчий рівень смертності в Європі - в Ісландії і Швейцарії, де тільки 10 відсотків чоловіків не доживають до 65 років. Майже аналогічні показники у Швеції, Італії, Нідерландах, Мальті та Норвегії.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...