"Ситуация очень критическая": Сенцов у реанімації, сестра повідомила подробиці

У Олега Сенцова після 145-денного голодування пошкоджені внутрішні органи, в тому числі шлунок, печінка, є проблеми з серцем і мозком.
Олег Сенцов. Фото: соцмережі.

Політв'язень в Росії український режисер Олег Сенцов, недавно припинив тривале голодування потрапив в реанімацію. Про це розповіла його сестра Наталя Каплан, передають Патріоти України.

Каплан додала, що 145 днів голодування нанесли його здоров'ю непоправної шкоди: «Він зараз знаходиться в реанімації в лікарні Лабитнангі. Його виводять з голодування. Ситуація дуже критична, ніхто не знає чим це закінчиться. Вже є незворотні наслідки». За словами сестри Сенцова, незворотні наслідки відбулися і в роботі головного мозку.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...