"Сжиганием на кострах агентов Кремля мы становимся теми варварами, которыми Путин хочет представить Украину миру", - соцмережі про підпал "Інтеру"

Користувачі соцмереж продовжують розмірковувати на тему, хто міг здійснити підпал телеканалу і які наслідки це матиме.

У Києві горів "Інтер". Фото: ЗМІ

Mustafa Nayyem

Я против поджигания телеканалов. Не важно, кто, за что и по каким мотивами это делает. Также как против избиения правозащитников и травли журналистов в принципе. Это бумеранг, который загоняет общество в замкнутый круг бесконечных самосудов.

Сжиганием на кострах агентов Кремля мы становимся теми самыми варварами, которых Владимир Владимирович Путин хочет представить Украину цивилизованному миру. И в этом смысле самый большой агент Кремля сидит не на Интере (с этими проще, из можно увидеть и они понятны), а в головах тех, кто это сделал и тех, кто этому радуется.

Masi Nayyem

можно бесконечно ненавидеть интер. но радоваться тому что там могут сгореть люди - это ненормально. еще ужаснее желать им смерти.

Василь Лицар Адамовський

Мені шкода не канал,. Мені шкода людей. Які реально могли загинути. Повірте, там є. ХОРОШІ ЛЮДИ! Тому я, в деякій мірі, осуджую цей вчинок, це провал влади, яка дає можливість, поширювати цю гидоту!

Oksana Levkova

"Інтер" бреше і не червоніє (уперше за років три увімкнула "Подробиці", щоб глянути, як вони викрутять для себе ситуацію з підпалом). Сердешні Ви наші. Як же Вас несправедливо ображено!

Вадим Осадчий

Поджог интера — хороший повод проредить ленту друзей. Радоваться этому как минимум странно. Хорошо, что теперь никто не радуется. По крайней мере, у меня в ленте

Евгений Ихельзон

Хочу надеяться, что виновные в поджоге на телеканале "Интер" будут найдены, заказчики установлены, и дело дойдет до суда. Шуточки в фейсбуке читать было не то, чтобы стыдно, как обычно. Хотелось бы, чтобы этот тон не перекинулся на СМИ, и вещи называли своими именами, поджог - это преступление.

Veniamin Trubachov

Про пожежу в офісі програми "Подробности". Повністю згоріла кімната міжнародного відділу, де колись було моє робоче місце. Підпалювати офіс телеканалу - це дикунство. Хто б це не зробив. Це повне відображення того, що відбувається в суспільстві. Мене вже не дивує, що є багато людей, котрі радіють і закликають підливати бензин у палаючий будинок з людьми у середині. Мало хто хоче чути правду, адекватну інформацію і протилежну точку зору.

Суспільство хворе. Сподіваюсь, що не безнадійно. Для тих хто ще при тямі нагадаю мудрість: «Спочатку вони прийшли за євреями. Я мовчав, я не був євреєм. Потім вони прийшли за комуністами. Я мовчав, я не був комуністом. Потім вони прийшли за профспілковими працівниками. Я мовчав, я не був профспілковим працівником. Потім вони прийшли за мною. І не залишилося нікого, хто міг би допомогти мені».

Yuriy Korogodskyy

Цікаво, коли загадковий підпал "Інтера" почнуть порівнювати з пожежею у Будинку профспілок в Одесі 2 травня 2014 року?

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...