"Ты, к*нченная, выйди отсюда. Пошла ты на х*р": У Миколаєві маршрутчик "накинувся" на вагітну дівчину (фото, відео)

Після приїзду поліції перепалка так і не вщухла. Патрульні були змушені запросити всі сторони конфлікту в відділення поліції.

Фото: 0512.com.ua

У суботу ввечері, 28 жовтня, в центрі Миколаєва на зупинці "Соборна" стався конфлікт через небажання водія маршрутного таксі №1 прийняти 500-гривневу купюру, якою хотіла розплатитися вагітна дівчина, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеве видання 0512.com.ua.

Дівчина Юлія зайшла в маршрутне таксі №1 ще на проспекті Героїв України. Біля входу вона спробувала розплатитися купюрою в 500 гривень, але водій її так і не прийняв, пославшись на відсутність здачі. За словами Юлії, в її сторону відразу ж посипалися образи і матюки.

Вже на зупинці "Соборній" дівчину чекав чоловік, який і заблокував "маршрутку". У результаті всі пасажири маршрутного таксі покинули автомобіль та розійшлися по інших маршрутних таксі.

"Ты, к*нченная, выйди отсюда. Пошла ты на х*р" - вот так он мне говорил. Так и сказал. Люди сидели и говори ему: "Слова подбирай"... Я же не бесплатно еду, он мне просто был обязан дать сдачу. Так же и в магазинах, вы приходите и говорите: "Мне все равно, это не мои проблемы". Вам должны дать сдачу. Это не нормально", - эмоционально прокомментировала ситуацию девушка", - пише видання.

Після виходу з маршрутного таксі чоловік дівчини викликав поліцію, яка приїхала на місце виклику через 25 хвилин. Навколо маршрутки в цей час зібралися люди, деякі з яких почали підтримувати "маршрутчика" і звинувачувати молодих людей у зриві роботи транспорту.

Перший час водій автомобіля не виходив на вулицю, але коли до маршрутки підійшли кілька обурених "простоєм" жінок, він вийшов і почав звинувачувати молоду пару.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...