"Ты негодяй, кнопка, бл*дь": Кернес "накинувся" на обурених підвищенням цін на проїзд харків'ян (відео)

Міський голова Харкова не раз потрапляв у скандали та дозволяв собі вживати нецензурну лексику на публіці. Так, 27 лютого він обматюкав та назвав дебілами активістів, які протестують проти підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті, повідомляють Патріоти України.

Скандальний інцидент трапився під час засідання Харківської міської ради. На сесії депутати підтримали рішення виконавчого комітету про підвищення цін на проїзд у трамваях і тролейбусах до 6 гривень, а в метро до 8 гривень.

Через підняття тарифів на сесію міськради прийшли майже два десятки незадоволених харків'ян. Вони скандували "Кернеса – у відставку" та вимагали виконати рішення суду про призупинення дії нових тарифів на проїзд у транспорті. Активісти також попросили Кернеса надати слово депутату Верховної Ради Віталію Купрію.

"Шановні депутати! Хто хоче дати слово ось цим буйно-гучним дебілам, прошу проголосувати", – звернувся Кернес до міськради у відповідь на прохання мітингувальників. Але більшість депутатів проголосувала проти виступу Купрія.

Окрім цього, Кернес грубо висловився в сторону колишнього депутата Харківської міськради і активіста Дмитра Мариніна. "Послухай, ти, негіднику, ти не вмієш розмовляти з людьми, ти розумієш це чи ні? Виведи свою групу людей звідси. І досить тут взагалі нам вказувати. Ти кнопка, бл*дь, ти зрозумів чи ні?", – сказав Кернес.

Кернес обматюкав активіста Дмитра Мариніна:

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...