Табуретом по голові: Стало відомо про жорстоке вбивство 3-річної дівчинки на Запоріжчині

У Запорізькій області п'яний чоловік після конфлікту з квартирантами убив табуретом трирічну дитину. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції у Запорізькій області, передають Патріоти України.

Поліцейські затримали раніше незасудженого чоловіка, який в стані алкогольного сп’яніння вбив трирічну дівчинку. Відкрито кримінальне провадження.

За словами правоохоронців, 27-річна жінка зі співмешканцем та трьома дітьми – 2011, 2012 та 2014 років народження орендували кімнату в будинку в місті Молочанськ у 38-річного чоловіка.

Та близько 23:00 1 жовтня між власником та сім'єю виник конфлікт – господар почав виганяти квартирантів. Жінка з чоловіком покинули орендовану кімнату на деякий час, залишивши там дітей.

Повернувшись, вони побачили двох дітей, які плакали та 3-річну доньку без ознак життя. Лиходій, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, наніс удар в область голови дитині табуретом, – пояснили у поліції.

Вбивцю затримали, відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство", 38-річному світить від 10 до 15 років, або довічне позбавлення волі.

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...

Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...