Таємне весілля після шоу "Танці з зірками"

Відомий український хореограф, танцюрист, учасник проекту «Танці з зірками» таємно одружився на своїй коханій.

Молоді вирішили не влаштовувати зараз пишне весілля, а просто офіційно оформили стосунки і показали ніжні обручки на тлі красивого букета. Поки це єдиний знімок, яким поділився Женя в Instagram, повідомляють Патріоти України.

Відомий український хореограф, танцюрист, учасник проекту «Танці з зірками» Женя Кот, який в парі зі співачкою Мішель Андраде покинули шоу після 12 ефіру, таємно одружився на своїй коханій Наталії.

Урочисту подію Женя і Наталя відзначили скромною вечерею в ресторані з шампанським і устрицями. Весілля вони планують влаштувати в теплу пору року. Однак поки не уточнюють, коли саме.

Дружина Жені Кота Наталія Татаринцева - семиразова чемпіонка України з художньої гімнастики, чотириразова чемпіонка світу з танців на пілоні. Разом вони вже три з половиною роки. З тих пір, як познайомилися на проекті «Україна має талант», в якому Наталя брала участь і дійшла до фіналу.

"Мы не можем быть на 100% идеальны, но есть только один человек в мире, и абсолютный match! Мой идеал возле меня. Она самая красивая… Лучший профессионал своего дела. Заботливая хозяйка, нежная. Она дерзкая ровно настолько, насколько мне нужно. В ней есть все. Она — гармония", - говорить Женя про кохану.

Джерело: ФАКТИ.ua

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...