Таємнича смерть: На Донеччині знайшли мертвими двох бійців ЗСУ

У будинку в селищі Калинове Покровського району Донецької області було виявлено тіла двох військовослужбовців з ознаками насильницької смерті, повідомляють Патріоти України.

Так, правоохоронці розслідують подію як умисне вбивство і нині здійснюються оперативні та слідчі дії.

"Справою може зайнятися Державне бюро розслідувань. Там повідомили, що зараз вони не розслідують цей випадок, але займуться, якщо з'ясується, що до злочину не причетні цивільні особи", - йдеться у повідомленні.

У ЗМІ з посиланням на власні джерела у поліції, повідомляють, що обоє військовослужбовців з військової частини, яка дислокується в зазначеному селі.

"Один з них, майор, знайдений з вогнепальним пораненням в голову. У другого вбитого множинні забої голови. На місці злочину знайдено пістолет "Макарова", - пишуть у мережі.

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...

"У нас біда": Помер письменник і громадський діяч Дмитро Капранов

вівторок, 16 квітень 2024, 15:30

У віці 56 років раптово помер український письменник, публіцист, громадський діяч та блогер Дмитро Капранов. Разом з братом-близнюком Віталієм Капрановим вони були ведучими YouTube-каналу "ім. Т.Г. Шевченка" та видавали історичну літературу. Про смерть...