Таємниця яйця-рекордсмена розкрита

Фотографія яйця, як відомо, стала найпопулярнішою в історії Instagram, а на акаунт підписалися 9,8 мільйона користувачів.

У Instagram розкрили таємницю, що ж планувалося рекламувати за допомогою фотознімка курячого яйця і спеціально створеного з цієї нагоди акаунта @world_record_egg, передають Патріоти України.

Як виявилося, яйце - оригінальний спосіб зробити рекламу сервісу з потоковим відео, де можна стежити за спортивними подіями і популярними телешоу. Останній запис на сторінці world_record_egg закликає зайти на сайт і там подивитися найважливішу подію для шанувальників американського футболу - матч за Суперкубок.Нагадаємо, яйце і його фотографії виявилися настільки популярними, що випередили за кількістю «лайків» фотознімки американської зірки Кайлі Дженнер і її новонародженої доньки.

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...